ABOUT


Delicious Media is een full-service reclamebureau gevestigd in het centrum van Apeldoorn. Delicious Media heeft een breed assortiment aan diensten, waardoor wij de juiste communicatiemiddelen kunnen ontwikkelen en deze op maat inzetten voor onze relaties. Zo ontwikkelt Delicious Media hooggekwalificeerde websites, succesvolle Social Media-kanalen, designs en video-content. Dit wordt ontwikkeld door een team van professionals onder de vlag van Delicious Media.

Het kantoor van Delicious Media bevindt zich aan de Nieuwstraat 19.

Delicious Websites

Wij maken op maat gemaakte websites voor grote en kleine organisaties. Bekijk het portfolio om hier een indruk van te krijgen. 

Delicious Support

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de website te onderhouden, updaten of eventueel geheel te onderhouden.

Delicious Social

Activeer je website via Social Media! Wij bieden verschillende mogelijkheden om traffic naar de website te genereren.

App & iOS

Wij maken websites die mobiel vriendelijk zijn. Niets is namelijk irritanter dan op je mobiel in te moeten inzoomen om een button te raken. Anno 2017 kom je er ook niet onderuit.

Design

Een website moet er naast een logische opbouw natuurlijk ook aantrekkelijk uitzien. Bij Delicious Media ben je verzekerd van een professioneel design.

Wordpress

Delicious Media is een vaste partner van WordPress. Wij maken dus bij het maken van een website gebruik van het CMS-systeem van WordPress.