Bevrijdingsfestival Apeldoorn

Op 5 mei vieren we de vrijheid, ook in Apeldoorn! Voor het 3e jaar op rij organiseert Delicious Media het Bevrijdingsfestival Apeldoorn (voorheen bekend als Liberazione) op het Zwitsalpark. Dit jaar met een bredere programmering voor jong & oud.

Programmering

Na de eerste twee jaar DJ’s te hebben geprogrammeerd, heeft de organisatie Delicious Media er dit jaar voor gekozen om ook bands een podium te geven. “Live muziek hoort er nou eenmaal bij op een bevrijdingsfestival en Apeldoorn en omgeving heeft veel talentvolle acts. Daarom hebben we er voor gekozen om het middagprogramma diverse bands te programmeren. Van een zeer talentvolle band als Pangea tot de gerenommeerde Yellow Pearl. ‘s Avonds maken de bands weer plaats voor elektronische muziek om als vanouds tot middernacht het tempo flink op te voeren.” Onder andere Mangø, Enfant Terrible en Tahko zijn geboekt en een legende uit de scene komt het publiek verrassen met zijn nieuwe pseudoniem “the Rocketman”. Gigant host dit jaar een singer songwriter-podium. Hier wordt aan verschillende lokale en regionale talenten een podium geboden.

Kinderprogramma

Ook kinderen zijn van harte welkom! “Vorig jaar waren er ontzettend veel kinderen die hun plezier niet op konden bij het springkussendorp. Daarom kiezen we er dit jaar vol om nog meer entertainment voor kids neer te zetten. Daarnaast wordt het festivalterrein opgevuld met verschillende foodtrucks.” Voor ieder wat wils!

Gratis Festival

Bevrijdingsfestival Apeldoorn is gratis toegankelijk en vindt plaats op 5 mei van 12:00 – 00:00 uur. De ingang van dit bevrijdingsfestival is bij Zwitsal-Zuid (Zwitsalpark).

Meer informatie
Meer informatie vind je binnenkort tevens op:
Website: www.bevrijdingsfestivalapeldoorn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/bevrijdingsfestivalapeldoorn
Evenementenpagina Facebook: https://www.facebook.com/events/1127062287397933/
Instagram: https://www.instagram.com/bevrijdingsfestival_apeldoorn/

Dit evenement wordt mede-mogelijk gemaakt door Woon.nl, de Mediamarkt, Keymusic & Poppodium Gigant. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *