Delicious media door de ogen van een stagiair

Als je opzoek bent naar een stage met oneindige mogelijkheden waarin je je creativiteit kwijt kunt, ben je bij Delicious Media aan het goede adres. (Mits je tegen typische mannenhumor en een goede vrijdagmiddagborrel kunt).

Of het nou gaat om evenementen organiseren, social media beheer of het bouwen van een perfecte website, vanuit het kantoor aan de Molenstraat-Centrum zetten de mannen van Delicious Media alles op alles om samen met de klant elk project tot een succes te maken. Jouw bijdrage en ideeën zijn daarin meer dan welkom.

Marketing & Communicatie

Na verschillende stages te hebben gelopen op het gebied van Marketing en Communicatie zocht ik naar een plek waar ik mijn examenopdrachten goed uit kon voeren en elke dag met plezier naar toe kon gaan. Naast dat ik met vlag en wimpel ben geslaagd voor mijn zogenoemde kerntaken, heeft vooral dat laatste boven verwachting uitgepakt. Ik ben vanaf dag één met open armen ontvangen en heb naast het uitvoeren van typische marketing werkzaamheden, heel wat afgelachen.

Het leukste aan stage lopen bij Delicious Media vond ik de diversiteit. Ik heb aan veel verschillende dingen gewerkt wat ervoor zorgde dat geen dag hetzelfde was. Oh, en niet geheel onbelangrijk: beneden bij Heerlijk Lokaal serveren ze de beste koffie van Apeldoorn!

Marlies-Streppel

FACTS & FUN

NAAM MARLIES STREPPEL
LEEFTIJD 19 JAAR
WOONT IN UGCHELEN
STUDEERT MARKETING & COMMUNICATIE
HEEFT EEN HEKEL AAN SPORTEN (MAAR PROBEERT HET WEL)
DROOMT VAN DE TASSENCOLLECTIE VAN MONICA GEUZE
IS VERSLAAFD AAN KOFFIE EN FACEBOOK
HOOPT OVER 5 JAAR HBO JOURNALISTIEK TE HEBBEN AFGEROND

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *