Samen Groei realiseren die blijft!

Fase 1:
We analyseren uw bedrijf om groeimogelijkheden te ontdekken

Het online groeitraject begint met het blootleggen van de heikele punten van uw bedrijf om vervolgens de opportuniteiten aan het licht te brengen. Dit alles zonder uw doelpubliek een moment uit het oog te verliezen. De huidige situatie wordt in kaart gebracht en naargelang de toekomstvisiemeer vorm krijgt wordt ook het potentieel steeds duidelijker.

Fase 2:
Tools (website, copywriting, organische SEO, …

Door de website en copywriting perfect op elkaar af te stellen én te finetunen is een goede basis voorzien voor vindbaarheid in zoekmachines als Google. Wij zorgen voor een perfecte technische onderbouw en voorzien content die wordt gesmaakt. Zowel door bezoekers van de website als door zoekmachines. Gebruiksvriendelijkheid staat hier centraal! Al houden we natuurlijk ook rekening met Google’s algoritme en z’n vele updates.

Fase 4:
Analyseren en bijsturen

Resultaten spreken voor zich. Door deze te analyseren en aan te passen waar nodig, kunnen we het groeitraject op punt zetten. Op deze manier zorgen we ervoor dat het budget optimaal wordt besteed en dus het maximum aan conversie wordt gecreëerd. We doorlopen een proces van trial & error en finetunen de groeistrategie tot we voldaan kunnen terugkijken op de weg die we reeds hebben afgelegd!

Fase 3:
Marketing via Google, Social media, email, …

Hoewel wij als techneuten het nodige vertrouwen leggen in de kracht van zoekmachine optimalisatie zijn we net iets te ijverig om gewoon toe te kijken aan de zijlijn. Marketing die resultaten boekt zal namelijk gebruik maken van verschillende kanalen. Zoekmachine optimalisatie van de website is er één van, maar daar begint het pas!

Ja, stuur mij
Meer informatie

  • Binnen 24 uur reactie

  • Overzicht functionaliteiten

  • Design mogelijkheden

  • Tarievenoverzicht

  • 100% Gratis en vrijblijvend

nl_NLDutch