Wilt u een website laten maken?


Delicious Media uit Apeldoorn maakt op maat gemaakte websites voor grote en kleine organisaties. Professioneel vormgegeven websites die gemakkelijk te beheren zijn. Websites met een krachtige CMS die goed gevonden worden in de zoekmachines. In twee jaar tijd hebben wij ruim 60 websites ontwikkeld. Bekijk het portfolio om een indruk te krijgen van de websites van Delicious. Wilt u uw website laten maken?

Webdesign

Wij vinden het erg belangrijk dat de website een aantrekkelijke uitstraling heeft. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan om te zorgen voor een professioneel en aansprekend design. De designs zijn volledig responsive en worden op maat gemaakt. Dit betekend dat jouw website op alle devices goed zichtbaar is. Zowel op de PC, tablet of mobiel.

CMS Systeem

Delicious Media is een vaste partner van WordPress. Dit betekent dat wij voor (bijna) alle websites die wij ontwikkelen gebruik maken van het CMS-systeem van WordPress. Een aantal voordelen van wordpress:

  • Wordpress is gebruiksvriendelijke, zowel voor de beginner als de ervaren website bouwer is het een erg intuïtief CRM systeem.
  • Wordpress wordt continu doorontwikkeld. Zo is het systeem altijd up to date!
  • De functionaliteiten zijn eindeloos.
  • Zoekmachine optimalisatie wordt voor iedereen toegankelijk!
  • Daarnaast is wordpress kostenbesparend. Doordat het meeste ontwikkelwerk al is gedaan bespaar je een hoop kosten.

Wil je meer weten over wordpress? Kijk hier: https://nl.wordpress.com

Wat is een CMS-Systeem?

Elke website wordt opgebouwd met zogeheten HTML-codes. Het CMS-Systeem biedt de gebruikers de mogelijkheid om de website eenvoudig te onderhouden en berichten te plaatsen, zonder daar hele specialistische kennis voor nodig te hebben. Door Delicious Media in te schakelen voor het opbouwen van de website en de basis neer te zetten, krijg je tevens een uitgebreide uitleg over hoe dit werkt.

Word je gek van het bijhouden van je webpagina en wil je dit liever uit handen geven zodat je zeker weet dat het goed komt? Delicious Media biedt laagdrempelige pakketten om je website altijd up-to-date te houden. Voor het basis-pakket betaal je bijvoorbeeld slechts 50,- per maand, inclusief de hosting, (basis) beveiliging en serverkosten en overige ondersteuning voor je website.

Website bouwers uit Apeldoorn

Delicious Media heeft al veel websites mogen maken van bedrijven in Apeldoorn en daarbuiten! Wij hebben projecten gedaan voor zeer uiteenlopende klanten. Wilt u een indruk krijgen van een van onze projecten? Bekijk ons portfolio! Wij denken graag mee bij het ontwikkelen van jouw concept en vertalen dat graag door naar een  mooi online visitekaartje. Geen idee is te gek! Neem contact op via het contactformulier en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je een ander project? Wil je bijvoorbeeld een video laten maken of je social media beheer uit handen geven? Ook daar weet Delicious Media uit Apeldoorn raad mee! Neem contact op via onderstaand contactformulier.