Delicious Websites


Wij maken op maat gemaakte websites voor grote en kleine organisaties. Professioneel vormgegeven websites die gemakkelijk te beheren zijn. Websites met een krachtige CMS die goed gevonden worden in de zoekmachines. In twee jaar tijd hebben wij ruim 60 websites ontwikkeld. Bekijk het portfolio om een indruk te krijgen van de websites van Delicious.

Webdesign

Wij vinden het erg belangrijk dat de website een aantrekkelijke uitstraling heeft. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan om te zorgen voor een professioneel en aansprekend design. De designs zijn volledig responsive en worden op maat gemaakt.

CMS Systeem

Delicious Media is een vaste partner van WordPress. Dit betekent dat wij voor (bijna) alle websites die wij ontwikkelen gebruik maken van het CMS-systeem van WordPress.

Wat is een CMS-Systeem?

Elke website wordt opgebouwd met zogeheten HTML-codes. Het CMS-Systeem biedt de gebruikers de mogelijkheid om de website eenvoudig te onderhouden en berichten te plaatsen, zonder daar hele specialistische kennis voor nodig te hebben. Door Delicious Media in te schakelen voor het opbouwen van de website en de basis neer te zetten, krijg je tevens een uitgebreide uitleg over hoe dit werkt.

Word je gek van het bijhouden van je website en wil je dit liever uit handen geven zodat je zeker weet dat het goed komt? Delicious Media biedt laagdrempelige pakketten om je website altijd up-to-date te houden. Voor het basis-pakket betaal je bijvoorbeeld slechts 50,- per maand, inclusief de hosting, (basis) beveiliging en serverkosten en overige ondersteuning voor je website.